Conventia ASI România 2014

10 - 11 Octombrie 2014, Târgu-Mureș, România

Convenția Națională ASI România s-a desfășurat în 10-11 octombrie 2014 la Târgu-Mureș. Membri ASI, dar nu numai, s-au adunat sub motto-ul: ,,Este timpul pentru acțiune!”.

Mesajele au fost transmise de invitatul special al convenției, Robert S. Folkenberg,pastorul Iacob Coman, Lorand Soares Szasz - business coach& trainer și Mugur Tolici, director HR în cadrul BNR. A fost un timp deosebit de părtășie, networking și motivație. Finalul Convenției a fost marcat de un concert festiv susținut de Grupul Voces, Lucian și Gina Oniță și Simeon Folfa. Ideea centrală a congresului a fost necesitatea trecerii imediat la acțiune atât în misiune, cât și în afaceri. A fost un mesaj al bunului simț, al integrității și a succesului dobândit prin lucrul împreună cu Dumnezeu.

În cadrul evenimentului au fost propuse pentru finanțare 30 de proiecte, un număr record în istoria ASI România. Pentru ca aceste proiecte să prindă viață în 2015, s-a adunat suma de 986. 440 RON, sumă care va fi redirecționată către coordonatorii proiectelor.

Video

Ce spun ceilalti despre noi?

Într-o lume dominată de egoism și dorința de câștig, ASI România propune și schițează un chip contemporan al modelului christic. ,,Este mai ferice să dai decât să primești" zicea Isus atunci și spune astăzi ASI prin misiunea pe care și-a asumat-o și prin valorile pe care le promovează. Făcând așa, cei implicați în acest proiect arată că sunt conștienți de faptul că oferă din ceea ce li s-a oferit. De fapt,orice dar pe care îl facem este o reflectare și o consecință a Marelui Dar care ni s-a făcut. Organizația ASI a înțeles acest lucru.

Iosif Diaconu, Redactor
Curierul Adventist

ASI România este, simplu și remarcabil deopotrivă, un promotor al ideilor generoase. Când știi că există cineva dispus să susțină un proiect inimos și serios, ești încurajat să pornești sau să faci un pas mai sus. Revista Semnele timpului beneficiază de sprijinul ASI și suntem încântați să promovăm inițiativele ASI România în beneficiul celor care gândesc mai frumos și mai departe.

Norel Iacob, Redactor-șef
Semnele timpului